Zeeland Net email instellingen voor Outlook

Zeeland Net
Op deze pagina vind je de Zeeland Net mail instellingen voor Outlook. Naast een overzicht met de imap en pop3 server mailinstellingen van Zeeland Net, bieden wij een uitgebreid stappenplan om jouw Zeeland Net email op een Outlook in te stellen. De exacte stappen kunnen per model verschillen, maar alle benodigde instellingen zijn hier terug te vinden. Mocht je er niet uitkomen of denk je dat er iets niet klopt, stel dan gerust je vraag onder aan de pagina!

Mail instellingen Zeeland Net

POP / IMAP imap
Inkomende server mail.zeelandnet.nl
Inkomende poort 993
SSL (beveiliging) inkomend ssl
Uitgaande server mail.zeelandnet.nl
Uitgaande poort 465
Inloggen vereist yes

Outlook stappenplan voor Zeeland Net mail

1 Start Outlook and open 'Accountinstellingen'.

Klik op het tabblad bestand en klik in de categorie 'Informatie' op 'Accountinstellingen'

2 Maak een nieuw email account aan.

Klik in het tabblad 'Email' op 'Nieuw'

3 Schakel 'Serverinstellingen' in en klik op volgende.

Vink 'Serverinstellingen' aan.

4 Gefeliciteerd, je account is toegevoegd!

Klik op 'Accountinstellingen testen'. Als alles goed gaat klik je op volgende en vervolgens op voltooien.

Vraag en antwoord

Heb je een vraag over het instellen van email op je Outlook of denk je dat je een andere Zeeland Net kunt helpen? Laat hier onder een bericht achter!

 • Mijn mail is verdwenen vanochtend , ik kreeg een ongewenste mail en wilde die verwijderen , maar klikte verkeerd . . alstublieft hoop dat het weer goed komt .

  9 maanden geleden
 • Bij zenden / ontvangen krijg ik steeds de code 0x800CCoe

  1 jaar geleden
 • Ik ben mijn wachtwoord voor mail Zeelandnet vergeten en dat heb ik nodig om op mijn mobiel en op een andere PC (laptop) en Ipad mijn mail te kunnen lezen (via outlook). Hoe kan ik dat achterhalen of wijzigen? Bij voorbaat dank voor uw reactie. Wil Zweemer

  2 jaar geleden
 • Ik heb een nieuwe computer en kan mijn mail niet instellen omdat ik mijn wachtwoord kwijt ben. Hoe kan ik dit achterhalen of wijzigen?

  2 jaar geleden
 • Ik krijg steeds de melding dat mijn instellingen bij Zeelandnet verouderd zijn. Wat betekent dat en wat kan ik er aan doen?

  2 jaar geleden
 • is geblokkeerd hoekan dat

  2 jaar geleden
 • kan mijn mail niet instellen op outlook ,heb windows 10 ,maar ik heb geen outlook op mijn pc.

  2 jaar geleden
 • Vraag: ik wil inkoende mail van andere mailadressen van outlook door laten sturen naar mijn mailadres van Zeelandnet. Dat lukt niet omdat de server van Zeelandnet de inkomende mail weigert. Weet ieman de oplossing? Bvd

  2 jaar geleden
 • Ik krijg steeds melding van geen toegang tot mail ik meot steeds mijn telefoon uit en weer aanzetten

  2 jaar geleden
 • Sinds enkele dagen kan ik geen emails meer versturen. Ontvang nog wel emails. Ik heb naar mijn accountinstellingen gekeken en zie dat voor inkomede emails Poort 110 en voor uitgaande emails Poort 25 wordt gebruikt. Via serverinstelling geprobeerd om poorten aan te passen naar 993 en 465 maar mislukt telkens. Hopelijk kan je mij helpen om dit probleem op te lossen Note: ik heb geen nieuwe laptop en gebruik nog steeds Windows 10. Ik krijg dus nu telkens bij het versturen van emails de volgende foutmelding : Serverfout: 554 5.7.1 <fdevos@zeelandnet.nl>: Sender address rejected: 550 Please login to send mail from @zeelandnet.nl / Aub. inloggen om mail vanaf @zeelandnet.nl te versturen. Alvast hartelijk dank..

  2 jaar geleden