Yahoo email instellingen voor Android

Yahoo
Op deze pagina vind je de Yahoo mail instellingen voor Android. Naast een overzicht met de imap en pop3 server mailinstellingen van Yahoo, bieden wij een uitgebreid stappenplan om jouw Yahoo email op een Android in te stellen. De exacte stappen kunnen per model verschillen, maar alle benodigde instellingen zijn hier terug te vinden. Mocht je er niet uitkomen of denk je dat er iets niet klopt, stel dan gerust je vraag onder aan de pagina!

Mail instellingen Yahoo

POP / IMAP imap
Inkomende server imap.mail.yahoo.com
Inkomende poort 993
SSL (beveiliging) inkomend ssl
Uitgaande server smtp.mail.yahoo.com
Uitgaande poort 587
Inloggen vereist yes

Android stappenplan voor Yahoo mail

1 Open uw Email applicatie vanuit het menu, voeg een nieuw account toe en kies 'Overig'.

Als u nog geen account heeft kunt u gelijk beginnen met instellen. Open anders 'Instellingen' in de email app en kies voor 'Voeg account toe'.

2 Vul in het volgende scherm uw account gegevens in en klik op 'Login':

Email: uw Yahoo email-adres
Wachtwoord: uw Yahoo email-wachtwoord

3 Kies imap en vul onder onder 'Server inkomende post' de volgende gegevens in:

imap server: imap.mail.yahoo.com
Beveiligingstype: ssl
Poort: 993

4 Uw account is nu klaar voor gebruik.

Gefeliciteerd, uw account is nu ingesteld. Open de email app op uw smartphone om uw e-mail te gebruiken.

Vraag en antwoord

Heb je een vraag over het instellen van email op je Android of denk je dat je een andere Yahoo kunt helpen? Laat hier onder een bericht achter!

 • Ik probeer een nieuwe account aan te maken voor yahoo mail en krijg altijd te zien dat er te veel mislukte pogingen zijn en ik opnieuw moet beginnen na 10x lukt het nog niet! Hoe komt dat????

  2 maanden geleden
 • Hoe kan ik in mijn mobiel zien dat ik een mail binnen krijg geluid lukt me maar geen ikontje bij de mail app

  10 maanden geleden
 • Ik heb een yahoo account, krijg reclame die wilde ik verwijderen. Dat moest ik met een schuifbalk doen. Vervolgens zie ik mijn mail niet meer. Hoe kan dit en hoe kan ik dit herstellen

  1 jaar geleden
 • Ik heb al jaren yahoo ingesteld op de email app van mijn android telefoon (Samsung) Ineens moet ik mijn wachtwoord invullen, daarna lukt het synchroniseren niet. Na dit vaak geprobeerd te hebben heb ik het account eraf gegooid en opnieuw erop gezet. Als ik dan mijn emailadres en wachtwoord en probeer in te loggen komt er 'inkomende serverinstellingen controleren'. Dit duurt een hele tijd, waarna ik de melding 'Kan accountgegevens niet verifieren. De emailserver (pop.mail.yahoo.com) reageert niet. U kunt het instelproces voorzetten, maar u kunt pas e-mails verzenden en ontvangen nadat uw acccount is geverifieerd door de server.' krijg. Als ik het handmatig probeer en kies voor IMAP, ga ik naar een nieuw veld van yahoo waar ik mijn emailadres en wachtwoord moet invullen. Als ik dit gedaan heb ga ik automatisch terug naar het scherm waar ik een nieuw account kan toevoegen. Ik kan dus mijn IMAP instellingen niet wijzigen, alleen POP instellingen kan ik wijzigen. Weet u een oplossing. .Ik hoor graag van u. Met vr. gr. Johannes

  3 jaar geleden
 • Gdm.ik wik mijn yahoo mail installeren op mijn nieuwe telefoon

  3 jaar geleden
 • Inloggen lukt niet meer. Het heeft jaren gewerkt maar nu niet meer. Instellingen opnieuw ingevuld maar geluk met de samsung mail app.

  3 jaar geleden
 • Probeer Yahoo mail opnieuw op Samsung S5 mini te installeren maar lukt niet. Eerder verwijderd omdat niet meer wil synchroniseren. Moet na accepteren instellingen automatisch installeren maar gaat steeds terug naar invullen wachtwoord. Kan ook niet handmatig instellen. Krijg mededeling via mail dat iemand probeert in te loggen en mocht ik dit zelf zijn dan email via app te openen. Maar dat wil ik niet.

  3 jaar geleden
 • Ik kan niet inloggen bij mijn email.De probleem ligt aan de verrificatie.Ik heb meerdere keren geprobeerd om met mijn wachtwoordin in te loggen maar lukkte me niet.

  3 jaar geleden
 • Ik kan niet inloggen bij mijn email.De probleem ligt aan de verrificatie.Ik heb meerdere keren geprobeerd om met mijn wachtwoordin in te loggen maar lukkte me niet.

  3 jaar geleden
 • Probeer Yahoo op mobiel (samsung a71) in te stellen maar keer op keer weigert hij. Automatisch of handmatig krijg ik steeds de melding 'verificatie is mislukt' Dit gebeurt al bij de inkomende instellingen. Ik heb alles precies zoals hierboven omschreven ingevuld. Wat kan ik doen?

  3 jaar geleden