Gmail mail instellen Outlook

Stappenplan Outlook Gmail

Op deze pagina vind je de Gmail mail instellingen voor Outlook. Naast een overzicht met de imap en pop3 server mailinstellingen van Gmail, bieden wij een uitgebreid stappenplan om jouw Gmail email op Outlook in te stellen.

De exacte stappen kunnen per versie verschillen, maar alle benodigde instellingen zijn hier terug te vinden. Mocht je er niet uitkomen of denk je dat er iets niet klopt, stel dan gerust je vraag onder aan de pagina!

1 Start Outlook, klik op het tabblad bestand en klik in de categorie informatie op Accountinstellingen.

2 Klik in het tabblad Email op Nieuw.

3 Schakel Serverinstellingen in en klik op volgende.

4 Selecteer Internet-e-mailadresen, klik op volgende en vul de volgende gegevens in onder gebruikersgegevens:

Uw naam: uw volledige naam.
E-mailadres: uw volledige e-mailadres.

5 In het vak Type Account onder Servergegevens selecteer je imap en vul je de volgende gegevens in:

Inkomende e-mail: imap.gmail.com
Inkomende poort: 993


Uitgaande e-mail: smtp.gmail.com
Uitgaande poort: 465

6 Onder Aanmeldingsgegevens vul je de volgende instellingen in:

Email: uw Gmail email-adres
Wachtwoord: uw Gmail email-wachtwoord

Aanmelden met beveiliging: ssl

7 Klik op Accountinstellingen testen. Als alles goed gaat klik je op volgende en vervolgens op voltooien.

Vraag en antwoord

 • Hoi Ik krijg mijn gmail ook niet meer aan de praat op mijn Outlook. En heb ook van alles ingevuld en krijg dan de melding: u kunt niet worden aangemeld bij Google - Imap. probeer het later nog eens. Ik zie overigens dat er meer zijn met deze vraag.

  2 weken geleden
 • Hoi Ik krijg mijn gmail niet meer aan de praat op mijn Outlook. Als ik alles heb ingevuld en me wil aanmelden krijg ik de melding: u kunt niet worden aangemeld bij Google - Imap. probeer het later nog eens.. What to do?

  3 weken geleden
 • Account voor gmail is niet correct

  1 maand geleden
 • op deze instelling blijven.

  1 maand geleden
 • Na 3 dagen puzzelen zouden de mensen met een gmail inlogprobleem eens kunnen checken welke server instellingen ze gebruiken. Kan het zo zijn dat de nieuwe authenticatie via een andere uitgandde server loopt? ipv 587 naar 465?? En controleer dan ook nog even de SSL (ingaande mail) en TLS (uitgaande mail). SPA verificatie aangevinkt? Groet, Juan

  1 maand geleden
 • Na 3 dagen puzzelen zouden de mensen met een gmail inlogprobleem eens kunnen checken welke server instellingen ze gebruiken. Kan het zo zijn dat de nieuwe authenticatie via een andere uitgandde server loopt? ipv 587 naar 465?? En controleer dan ook nog even de SSL (ingaande mail) en TLS (uitgaande mail). SPA verificatie aangevinkt? Groet, Juan

  1 maand geleden
 • Ik heb een gmail account in outlook 2007 opgenomen als pop account. De instellingen zijn een beetje anders dan imap account. hieronder staan mijn bevindingen.

  3 maanden geleden
 • Ik heb gmail in outlook 2007 werkend gekregen, na veel puzzelen en lezen. Feit is; gmail vind outlook niet veilig genoeg. oplossing: authenticatie in 2 stappen- aanzetten ,app wachtwoord aanmaken. Dit app wachtwoord vervangt je eigen wachtwoord in outlook waar je de account gegevens invult. Als server instelling heb ik 995 SSL en 465 SSL gebruikt. Dit werkte bij mijn Outlook 2007. Het app wachtwoord moet je opnieuw aanmaken in gmail als het niet meer werkt, om een of andere reden.( b.v. als je het per ongeluk wist bij gmail beveiligings waarschuwingen....zoals ik;Pff) succes !

  3 maanden geleden
 • Ik ben geweigerd door de outlook server en kan geen mails meer ontvangen of verzenden. heb de hele procedure van outlook om me weer aan te melden maar wordt nog steeds geweigerd. hoe nu verder

  3 maanden geleden
 • d3d3LmVtYWlsaW5zdGVsbGluZy5ubA## <a href='http://mewkid.net/order-cialis/#uxaahuf-a'>uxaahuf-a.anchor.com</a> [URL=http://mewkid.net/order-cialis/#uxaahuf-u]uxaahuf-u.anchor.com[/URL] http://mewkid.net/order-cialis/#uxaahuf-t http://mewkid.net/order-cialis/#uxaahuf-t http://mewkid.net/order-cialis/#uxaahuf-t http://mewkid.net/order-cialis/#uxaahuf-t http://mewkid.net/order-cialis/#uxaahuf-t http://mewkid.net/order-cialis/#uxaahuf-t http://mewkid.net/order-cialis/#uxaahuf-t http://mewkid.net/order-cialis/#uxaahuf-t ilisic

  4 maanden geleden

Post een vraag of geef antwoord!

Mail instellingen Gmail

POP / IMAP imap
Inkomende server imap.gmail.com
Inkomende poort 993
SSL (beveiliging) inkomend ssl
Uitgaande server smtp.gmail.com
Uitgaande poort 465
Inloggen vereist yes