iCloud email instellingen voor Outlook

iCloud
Op deze pagina vind je de iCloud mail instellingen voor Outlook. Naast een overzicht met de imap en pop3 server mailinstellingen van iCloud, bieden wij een uitgebreid stappenplan om jouw iCloud email op een Outlook in te stellen. De exacte stappen kunnen per model verschillen, maar alle benodigde instellingen zijn hier terug te vinden. Mocht je er niet uitkomen of denk je dat er iets niet klopt, stel dan gerust je vraag onder aan de pagina!

Mail instellingen iCloud

POP / IMAP imap
Inkomende server imap.mail.me.com
Inkomende poort 993
SSL (beveiliging) inkomend ssl
Uitgaande server smtp.mail.me.com
Uitgaande poort 587
Inloggen vereist yes

Outlook stappenplan voor iCloud mail

1 Start Outlook and open 'Accountinstellingen'.

Klik op het tabblad bestand en klik in de categorie 'Informatie' op 'Accountinstellingen'

2 Maak een nieuw email account aan.

Klik in het tabblad 'Email' op 'Nieuw'

3 Schakel 'Serverinstellingen' in en klik op volgende.

Vink 'Serverinstellingen' aan.

4 Gefeliciteerd, je account is toegevoegd!

Klik op 'Accountinstellingen testen'. Als alles goed gaat klik je op volgende en vervolgens op voltooien.

Vraag en antwoord

Heb je een vraag over het instellen van email op je Outlook of denk je dat je een andere iCloud kunt helpen? Laat hier onder een bericht achter!

 • Ik heb, omdat er een problem was met mijn icloud-email-account,.(wachtwoord) deze gewist in outlook. Maar kan deze nu niet weer toevoegen en actief krijgen ondanks alle juiste gegevens zoals bovenstaand aangegeven te hanteren. Hoe kan ik deze weer installeren? Ik kan wel op Icloud inloggen. Wat kan er verkeerd zijn.

  2 jaar geleden
 • In deze rubriek vraag en antwoord zie ik steeds vragen over hetzelfde probleem, maar nergens een antwoord

  2 jaar geleden
 • Ik probeer mijn @me adres in outlook toe te voegen, maar het werkt helaas niet. Hij zegt ' aanmelden bij de binnenkomende (IMAP)-server is mislukt. Heeft u nog andere opties hoe ik mijn mailadres kan toevoegen?

  2 jaar geleden
 • Ik heb, omdat er een problem was met mijn icloud-email-account,. deze gewist in outlook. Maar kan deze nu niet weer toevoegen en actief krijgen ondanks alle juiste gegevens zoals bovenstaand aangegeven te hanteren. Hoe kan ik deze weer installeren?

  3 jaar geleden
 • Kan mijn Icloud mail niet installeren in outlook. Heb alles volgens de regels gedaan. krijg telkens het bericht mijn emailadres en mijn wachtwoord te controleren

  3 jaar geleden
 • Als ik mijn icloud-account heb ge├»nstalleerd in outlook blijft de grootte van mijn postvakopslag dan hetzelfde?

  3 jaar geleden
 • Kan mijn Icloud mail niet installeren in outlook. Heb alles volgens de regels gedaan. krijg telkens het bericht mijn emailadres en mijn wachtwoord te controleren

  3 jaar geleden
 • Kan mijn Icloud mail niet installeren in outlook. Heb alles volgens de regels gedaan. Wat te doen Gr. Bertus

  3 jaar geleden
 • Sinds een paar dagen geeft mijn PC aan dat het wachtwoord niet correct is voor de server imap.mail.me.com. Ik heb niets in de instellingen veranderd. Ik kan wel op Icloud inloggen. Wat kan er verkeerd zijn. in alle andere gevallen werkt mijn mail (mac&tel.)

  3 jaar geleden
 • Sinds 3 dagen geeft mijn PC aan dat het wachtwoord niet correct is voor de server imap.mail.me.com. Ik heb niets in de instellingen veranderd. Ik kan wel op Icloud inloggen. Wat kan er verkeerd zijn.

  3 jaar geleden