KPN Mail email instellingen voor iPhone

KPN Mail
Op deze pagina vind je de KPN Mail mail instellingen voor iPhone. Naast een overzicht met de imap en pop3 server mailinstellingen van KPN Mail, bieden wij een uitgebreid stappenplan om jouw KPN Mail email op een iPhone in te stellen. De exacte stappen kunnen per model verschillen, maar alle benodigde instellingen zijn hier terug te vinden. Mocht je er niet uitkomen of denk je dat er iets niet klopt, stel dan gerust je vraag onder aan de pagina!

Mail instellingen KPN Mail

POP / IMAP imap
Inkomende server imap.kpnmail.nl
Inkomende poort 993
SSL (beveiliging) inkomend ssl
Uitgaande server smtp.kpnmail.nl
Uitgaande poort 587
Inloggen vereist yes

iPhone stappenplan voor KPN Mail mail

1 Open 'Instellingen', klik op 'Wachtwoorden en accounts' en 'Voeg account toe'.

Klik op uw provider naam als deze in het overzicht staat, of klik op 'Anders'

2 Zorg dat 'Email' is aangevinkt en klik op 'bewaar'.

Uw email account is nu opgeslagen. In de volgende stappen checken we of alle instellingen goed staan.

3 Klik op uw zojuist aangemaakte email-adres en kies 'Geavanceerd'. Zorg dat de volgende gegevens goed staan onder 'Inkomende gegevens':

Gebruik SSL: aan
Authenticatie: wachtwoord
Serverpoort: 993

4 Ga terug naar het vorige scherm en klik onder 'Uitgaande gegevens' op smtp.kpnmail.nl. Zorg dat de volgende gegevens goed staan:

Gebruik SSL: aan
Authenticatie: wachtwoord
Serverpoort: 587

Vraag en antwoord

Heb je een vraag over het instellen van email op je iPhone of denk je dat je een andere KPN Mail kunt helpen? Laat hier onder een bericht achter!

 • Hoe kan ik instellen dat mijn e-mail op de labtop en telefoon / Iphonesynchroniseren (als ik een mail verwijder op de labtop, dat deze ook op de Iphone is verwerderd )

  1 jaar geleden
 • mijn in en uit emails doen het op ihpone

  2 jaar geleden
 • ik heb een nieuwIohone se, model 2020 gekocht. Lukt niet om e-mail in te stellen. Mijn mailadres is nog steeds mdb@planet.nl. IN het account van dit mailadres weet ik niet welke gegevens ik moet invullen om dit mailadres op mijn iphone se te laten werken. Moet ik IMAP op POP gebruiken. Graag een instructie stap voor stap van dit mailadres voor het acount

  2 jaar geleden
 • Mijn vvpa-code is verouderd. Ik heb een nieuwe router van KPN en ik heb geen nieuwe vvpa-code. Ik heb dit nodig om mijn printer op WiFi te insalleren.

  2 jaar geleden
 • Ik wil graag kpnmail installeren op mijn mobiel

  2 jaar geleden
 • alles ingevuld zoals aangegeven, Echter krijg ik de volgende melding: "email ophalen mislukt. De gebruikersnaam of het wachtwoord voor KNPMail is onjuist'. Echter staat deze goed ingevuld..

  2 jaar geleden
 • Alles ingevuld volgens instructie maar ik krijg gen email op mijn iPhone 8

  2 jaar geleden
 • Alle instellingen volgens het emailprotocol kpn voor iphone 13 ingevuld. Toch een probleem. Als ik een mail verstuur en ik gebruik mijn standaard voss@kpnmail.nl mailadres als afzender wordt de mail niet verstuurd, maar krijg ik het bericht “email versturen mislukt. Het adres van de afzender is ongeldig” , terwijl ik op dat adres alle mails normaal binnen krijg. Maar stuur ik een mail en ik gebruik als afzender een gmail alias, dan wordt het bericht wel verstuurd. Vraag: kan ik dit probleem oplossen door mijn instellingen te veranderen en hoe dan? Jan Vos

  2 jaar geleden
 • Nieuw wachtwoord aanvragen voor mijn nieuwe IPhone XS

  2 jaar geleden
 • Ik heb een nieuwe iPhone XS ik probeer kpnmail in te stellen maar krijg elke keer opnieuw dat ik mijn wachtwoord moet instellen

  2 jaar geleden