KPN email instellingen voor Outlook

Op deze pagina vind je de KPN mail instellingen voor Outlook. Naast een overzicht met de imap en pop3 server mailinstellingen van KPN, bieden wij een uitgebreid stappenplan om jouw KPN email op een Outlook in te stellen. De exacte stappen kunnen per model verschillen, maar alle benodigde instellingen zijn hier terug te vinden. Mocht je er niet uitkomen of denk je dat er iets niet klopt, stel dan gerust je vraag onder aan de pagina!

Mail instellingen KPN

POP / IMAP imap
Inkomende server imap.kpnmail.nl
Inkomende poort 993
SSL (beveiliging) inkomend ssl
Uitgaande server smtp.kpnmail.nl
Uitgaande poort 587
Inloggen vereist yes

Outlook stappenplan voor KPN mail

1 Start Outlook, klik op het tabblad bestand en klik in de categorie informatie op Accountinstellingen.

2 Klik in het tabblad Email op Nieuw.

3 Schakel Serverinstellingen in en klik op volgende.

4 Selecteer Internet-e-mailadresen, klik op volgende en vul de volgende gegevens in onder gebruikersgegevens:

Uw naam: uw volledige naam.
E-mailadres: uw volledige e-mailadres.

5 In het vak Type Account onder Servergegevens selecteer je imap en vul je de volgende gegevens in:

Inkomende e-mail: imap.kpnmail.nl
Inkomende poort: 993

Uitgaande e-mail: smtp.kpnmail.nl
Uitgaande poort: 587

6 Onder Aanmeldingsgegevens vul je de volgende instellingen in:

Email: uw KPN email-adres
Wachtwoord: uw KPN email-wachtwoord

Aanmelden met beveiliging: ssl

7 Klik op Accountinstellingen testen. Als alles goed gaat klik je op volgende en vervolgens op voltooien.

Vraag en antwoord

Heb je een vraag over het instellen van email op je Outlook of denk je dat je een andere KPN kunt helpen? Laat hier onder een bericht achter!

 • waarom kan niet inloggen krijg iedere keer melding wachtwoord niet goed

  2 dagen geleden
 • Ik ontvang geen email meer van 1 persoon

  2 weken geleden
 • Als ik outlook open dan verschijnt er een venster dat vraagt naar de wachtwoorden van imap kpnmail.nl en vervolgens eenzelfde voor smpt kpnmail.nl. Ik ken die niet. kunt u mij die bezorgen.

  3 weken geleden
 • kan geen email ontvangen of versturen ik heb wel wifi

  3 weken geleden
 • ik heb mijn wachtwoord van (kpn) van mijn email adres nodig i.v.m. overplaatsen naar andere computer, dit wachtwoord is door kpn per brief aan ons verstuurd, ons email adres is heuve49@kpnmail.nl , ons klantnummer : 1143421884. zou u zo vriendelijk willen zijn dit aan ons per brief opnieuw te versturen.

  1 maand geleden
 • Hallo beste klant, Dit is CENTRAL TRUST LOAN LIMITED. Wij bieden een lening aan variĆ«rend van 5.000 tot 30.000.000 euro over een periode van 1 tot 30 jaar en met een rente van 3%. Dus we staan klaar om u te helpen bij particuliere geldschieters / investeerders en bieden zowel persoonlijke lening, startlening, educatieve / landbouwlening, onroerend goed / bouwlening, onroerendgoedlening, schuldenvrije leningen, stacaravanlening, hardgeldlening, beveiligd / ongedekt lening, investeringsfinanciering, uitbreidingslening, Jv kapitaal / rehab-leningen, aandelen / herfinancieringsleningen enz. Dus geĆÆnteresseerde personen uit elk land moeten contact met ons opnemen via e-mail: central_trust_ltd@hotmail.com Voor-en achternaam: Telefoonnummer: Leningbedrag nodig: Looptijd: Land: E-mail: central_trust_ltd@hotmail.com Bedankt, De heer Ronny Van Hens

  1 maand geleden
 • Als ik massaal e mails wil verwijderen uit prullenbak komen ze iedere keer weer terug ik moet ze iedere keer van alle smartphones en tablets 1 voor 1 wissen

  2 maanden geleden
 • sinds vanmorgen 1o.00 uur kan ik geen email, via outlook ontvangen en verzenden. Foutmelding over problemen met de server.. Moest contact opnemen met de provider. Met KPN webmail kan ik wel mijn mail lezen met mijn huidige gebruikersnaam en wachtwoord. Ik wik graag werken met Outlook om mijn mailverkeer te behandelen. Wat adviseert u mij?

  2 maanden geleden
 • Probeer dit adres op mijn outlook telefoon te krijgen

  2 maanden geleden
 • ben van ZIGGO naar KPN gegaan krijg toch iedere keer jcdamen@home.nl waarom niet mijn email adres van KPN damen-228002@kpnmail.nl

  3 maanden geleden