Xs4all email instellingen voor Outlook

Xs4all
Op deze pagina vind je de Xs4all mail instellingen voor Outlook. Naast een overzicht met de imap en pop3 server mailinstellingen van Xs4all, bieden wij een uitgebreid stappenplan om jouw Xs4all email op een Outlook in te stellen. De exacte stappen kunnen per model verschillen, maar alle benodigde instellingen zijn hier terug te vinden. Mocht je er niet uitkomen of denk je dat er iets niet klopt, stel dan gerust je vraag onder aan de pagina!

Mail instellingen Xs4all

POP / IMAP imap
Inkomende server imap.xs4all.nl
Inkomende poort 993
SSL (beveiliging) inkomend ssl
Uitgaande server smtp.xs4all.nl
Uitgaande poort 465
Inloggen vereist yes

Outlook stappenplan voor Xs4all mail

1 Start Outlook and open 'Accountinstellingen'.

Klik op het tabblad bestand en klik in de categorie 'Informatie' op 'Accountinstellingen'

2 Maak een nieuw email account aan.

Klik in het tabblad 'Email' op 'Nieuw'

3 Schakel 'Serverinstellingen' in en klik op volgende.

Vink 'Serverinstellingen' aan.

4 Gefeliciteerd, je account is toegevoegd!

Klik op 'Accountinstellingen testen'. Als alles goed gaat klik je op volgende en vervolgens op voltooien.

Vraag en antwoord

Heb je een vraag over het instellen van email op je Outlook of denk je dat je een andere Xs4all kunt helpen? Laat hier onder een bericht achter!

 • ik probeer op een windows laptop mijn Email acccount te installeren. Kan wel mail ontvangen maar niet versturen. Foutmelding server niet gevonden. Instellingen met smtp en poort 465 staan goed. Kan dus wel mail ontvangen?? maar kom al niet door testfase

  8 maanden geleden
 • ik probeer mijn xs4all email adress toe te voegen aan mijn ms 365 personal outlook account. Bvd voor uw hulp

  2 jaar geleden
 • inkomende mail is sinds maart 2021 geblokkeerd. Zojuist nieuw ww aangemaakt waardoor uitgaande mails nu verzonden worden. graag advies

  2 jaar geleden
 • hallo wie kan mij helpen aan de DNS-instellingen en de SMTP-instellingen voor mijn MFP sharp mx-2600n en dan met name de primaire server (IP adres) secundaire server (IP) adres om de MFP in te stellen zodat ik ermee kan mailen

  2 jaar geleden
 • E mal instelingen

  3 jaar geleden
 • ik probeer xs4all te installeren in microsoft 365, maar het lukt dus niet. Wat kan ik nu weer fout hebben gedaan? (ben errug slecht met computers...)

  3 jaar geleden
 • Ik wil mijn xs4all e-mailaccount toevoegen op mijn Telclast P20HD tablet. Hoe kan ik dat doen? Via de Outlook app geproobeerd echter te vergeefs.

  3 jaar geleden
 • Goedemorgen, met het opnieuw in te moeten stellen van de gegevens mailaccount op telefoon ben ik mijn gebruikersnaam en wachtwoord kwijt geraakt. Kunnen jullie me deze opnieuw bezorgen a.u.b? Alvast hartelijk dank. Mvg Lydia van den Bogaert.

  3 jaar geleden
 • Ik probeer mijn xs4all.nl e-mailaccount in Outlook 2016 te activeren, maar het wil maar niet lukken. Krijg steeds het bericht: "Er is iets mis gegaan..........." Probeer het opnieuw. Bij voorbaat dank voor uw hulp.

  3 jaar geleden
 • Ik probeer mijn xs4all.nl e-mailaccount in Outlook 2016 te activeren, maar het wil maar niet lukken. Krijg steeds het bericht: "Er is iets mis gegaan..........." Probeer het opnieuw. Heeft dit wellicht te maken met mijn Microsoft account? Daar wordt het wijzigen van mijn primaire alias van casema in xs4all ook niet geaccepteerd. Daar wordt xs4all steeds als school of werk adres gezien door Microsoft, terwijl ik nooit een school of werkadres heb aangemaakt met xs4all. Hoe dan ook, wat nu?! Hoe kom ik uit dit dilemma. Bij voorbaat dank voor uw hulp.

  3 jaar geleden