Hetnet.nl email instellingen voor Android

Hetnet.nl
Op deze pagina vind je de Hetnet.nl mail instellingen voor Android. Naast een overzicht met de imap en pop3 server mailinstellingen van Hetnet.nl, bieden wij een uitgebreid stappenplan om jouw Hetnet.nl email op een Android in te stellen. De exacte stappen kunnen per model verschillen, maar alle benodigde instellingen zijn hier terug te vinden. Mocht je er niet uitkomen of denk je dat er iets niet klopt, stel dan gerust je vraag onder aan de pagina!

Mail instellingen Hetnet.nl

POP / IMAP imap
Inkomende server imap.kpnmail.nl
Inkomende poort 993
SSL (beveiliging) inkomend ssl
Uitgaande server smtp.kpnmail.nl
Uitgaande poort 587
Inloggen vereist yes

Android stappenplan voor Hetnet.nl mail

1 Open uw Email applicatie vanuit het menu, voeg een nieuw account toe en kies 'Overig'.

Als u nog geen account heeft kunt u gelijk beginnen met instellen. Open anders 'Instellingen' in de email app en kies voor 'Voeg account toe'.

2 Vul in het volgende scherm uw account gegevens in en klik op 'Login':

Email: uw Hetnet.nl email-adres
Wachtwoord: uw Hetnet.nl email-wachtwoord

3 Kies imap en vul onder onder 'Server inkomende post' de volgende gegevens in:

imap server: imap.kpnmail.nl
Beveiligingstype: ssl
Poort: 993

4 Uw account is nu klaar voor gebruik.

Gefeliciteerd, uw account is nu ingesteld. Open de email app op uw smartphone om uw e-mail te gebruiken.

Vraag en antwoord

Heb je een vraag over het instellen van email op je Android of denk je dat je een andere Hetnet.nl kunt helpen? Laat hier onder een bericht achter!

 • Mijn moeder heeft een nieuwe samsung a13 4g maar ik krijg het niet voor elkaar om haar hetnet email adres erop te installeren. Kan het zijn dat er een beveiliging in het toestel zit of zo of een instelling in het toestel dat ik moet aanpassen?

  3 maanden geleden
 • Imap

  11 maanden geleden
 • Mijn Samsung TabA7 meldt een fout met de beveiliging. Als ik dan de het beveiligingstype op 'geen' zet, dan zegt hij dat er geen contact met de server gemaakt kan worden. Wat nu?

  2 jaar geleden
 • Ik heb via de ouderenvereniging een tablet gekregen met tabletles. nu willen we de email op de tablet zetten maar dat lukt niet onder Gmail.. Op dit moment lees ik op een oude laptop mijn mail van het net via windows livemail. Mijn leraar vraagt nu aan u om de imap wel aanstaat bij u. Johan

  2 jaar geleden
 • Heb GIGA290 met Gmail, De Emails van HetNet, krijg ik met geen mogelijkheid geinstalleerd. Als ik alles volgens Uw gegevens heb ingebracht krijg Ik constant de melding :: Er zijn momenteel problemen met de synchronisatie. Synchronisatie wordt snel opnieuw uitgevoerd. Maar ondanks dat alles op synchronisatie (dus ook de Gmail) is ingesteld totaal geen Email van het net.nl

  2 jaar geleden
 • Op mijn Samsung kan ik geen email versturen. De nu gebruikte instellingen smtp.kpnmail.nl poort 587 met ssl/tls werken niet

  2 jaar geleden
 • Begrijp niet wat ik moet doen!!

  3 jaar geleden
 • Kan wel email via het net ontvangen maar niet versturen. mijn ee aemail adres heeft iemand gekoppeld aan eigen adres van Gmail wist mijn wachtwoord E n kan nu al mijn mails lezen dit wil ik niet wat kan ik nu doen.....?????

  3 jaar geleden