MSN email instellingen voor iPhone

MSN
Op deze pagina vind je de MSN mail instellingen voor iPhone. Naast een overzicht met de imap en pop3 server mailinstellingen van MSN, bieden wij een uitgebreid stappenplan om jouw MSN email op een iPhone in te stellen. De exacte stappen kunnen per model verschillen, maar alle benodigde instellingen zijn hier terug te vinden. Mocht je er niet uitkomen of denk je dat er iets niet klopt, stel dan gerust je vraag onder aan de pagina!

Mail instellingen MSN

POP / IMAP imap
Inkomende server imap-mail.outlook.com
Inkomende poort 993
SSL (beveiliging) inkomend ssl
Uitgaande server smtp-mail.outlook.com
Uitgaande poort 587
Inloggen vereist yes

iPhone stappenplan voor MSN mail

1 Open 'Instellingen', klik op 'Wachtwoorden en accounts' en 'Voeg account toe'.

Klik op uw provider naam als deze in het overzicht staat, of klik op 'Anders'

2 Zorg dat 'Email' is aangevinkt en klik op 'bewaar'.

Uw email account is nu opgeslagen. In de volgende stappen checken we of alle instellingen goed staan.

3 Klik op uw zojuist aangemaakte email-adres en kies 'Geavanceerd'. Zorg dat de volgende gegevens goed staan onder 'Inkomende gegevens':

Gebruik SSL: aan
Authenticatie: wachtwoord
Serverpoort: 993

4 Ga terug naar het vorige scherm en klik onder 'Uitgaande gegevens' op smtp-mail.outlook.com. Zorg dat de volgende gegevens goed staan:

Gebruik SSL: aan
Authenticatie: wachtwoord
Serverpoort: 587

Vraag en antwoord

Heb je een vraag over het instellen van email op je iPhone of denk je dat je een andere MSN kunt helpen? Laat hier onder een bericht achter!

 • Op mijn iphone 6 kan ik geen mail versturen van huubboumans.msn.com naar bij voorbeeld huubboumans@outlook.com. Ik krijg de melding dat de gebruikersnaam of het wachtwoord voor huubboumans@msn.com onjuist is. De instellingen zijn conform https://www.emailinstelling.nl/iphone/msn-mail-instellen aangepast.

  2 jaar geleden
 • De instellingen heb ik conform overzicht aangepast Telefoon geeft nog steeds aan "kan geen verbinding maken met de e-mailserver om uw accountgegevens te verifiĆ«ren.

  2 jaar geleden
 • msn mail lukt niet op mijn iphone 7 te zetten , geeft steeds aan dat gebruikersnaam of wachtwoord uitgaand niet klopt. maar alles staat goed , poorten ook .

  3 jaar geleden
 • Sinds ik Onedrive op mijn PC heb geĆÆnstalleerd en mijn wachtwoord veranderd heb, werkt dit account niet meer op mijn iPhone. Het wachtwoord daarop aangepast; hielp niet. Account verwijderd en opnieuw trachten te installeren ontvang ik steeds de melding dat de server 'imap-mail.outlook.com' niet reageert. Twijfels of ik wel de juiste accountinfo heb ingevoerd. Maar vele herhalingen baten helaas niet. Ik heb alles conform deze website ingevuld.. Mogelijk heeft u een oplossing voor mij? Hartelijk dank!!

  3 jaar geleden