Tele2 email instellingen voor Outlook

Op deze pagina vind je de Tele2 mail instellingen voor Outlook. Naast een overzicht met de imap en pop3 server mailinstellingen van Tele2, bieden wij een uitgebreid stappenplan om jouw Tele2 email op een Outlook in te stellen. De exacte stappen kunnen per model verschillen, maar alle benodigde instellingen zijn hier terug te vinden. Mocht je er niet uitkomen of denk je dat er iets niet klopt, stel dan gerust je vraag onder aan de pagina!

Mail instellingen Tele2

POP / IMAP imap
Inkomende server mail.tele2.nl
Inkomende poort 143
SSL (beveiliging) inkomend none
Uitgaande server smtp.tele2.nl
Uitgaande poort 587
Inloggen vereist yes

Outlook stappenplan voor Tele2 mail

1 Start Outlook, klik op het tabblad bestand en klik in de categorie informatie op Accountinstellingen.

2 Klik in het tabblad Email op Nieuw.

3 Schakel Serverinstellingen in en klik op volgende.

4 Selecteer Internet-e-mailadresen, klik op volgende en vul de volgende gegevens in onder gebruikersgegevens:

Uw naam: uw volledige naam.
E-mailadres: uw volledige e-mailadres.

5 In het vak Type Account onder Servergegevens selecteer je imap en vul je de volgende gegevens in:

Inkomende e-mail: mail.tele2.nl
Inkomende poort: 143

Uitgaande e-mail: smtp.tele2.nl
Uitgaande poort: 587

6 Onder Aanmeldingsgegevens vul je de volgende instellingen in:

Email: uw Tele2 email-adres
Wachtwoord: uw Tele2 email-wachtwoord

Aanmelden met beveiliging: none

7 Klik op Accountinstellingen testen. Als alles goed gaat klik je op volgende en vervolgens op voltooien.

Vraag en antwoord

Heb je een vraag over het instellen van email op je Outlook of denk je dat je een andere Tele2 kunt helpen? Laat hier onder een bericht achter!

 • Outlook haalt niet de mailbox bij de webmail leeg. Als ik de webmail leeg bij Tele2 verdwijnen de mails ook uit Outlook. Hoe kan ik dit wijzigen?

  3 weken geleden
 • zaterdag van uw kant telkens ge probeert in de mail te komen steeds mislukt u zou om 17.00 zaterdag weer aan de slag gaan, mijn zoon heeft toen Kevin aan de lijn gehad, als ik het goed hebt gehoord, maar al bijna 2 weken geen mail, kunt u A.U.B. er wat aan doen.

  1 maand geleden
 • Ik probeer op mijn nieuwe pc de e-mail via Outlook in te stellen maar geen van de op de site vermelde instellingen geeft het gewenste resultaat. Wij zaten vroeger bij zonnet.nl en op de oude pc staat de inkomende mail ingesteld op pop3.zonnet.nl. echter bij het testen van de instellingen vraagt hij om een wachtwoord. Dit is niet het wachtwoord dat wij via tele2 hebben gekregen. Kunnen jullie achterhalen wat het wachtwoord is als je mijn gegevens hèbt? Of moet ik een nieuw wachtwoord instellen? Als ik dat moet doen ben ik bang dat ik op de oude pc ook geen mail meer kan binnenhalen . Gr. Rob

  4 maanden geleden
 • Nieuwe e-mailadres

  8 maanden geleden
 • Ik heb nieuwe e mail

  8 maanden geleden
 • Beste, Sinds twee dagen kan ik geen mails meer verzenden en ontvangen via mijn laptop. Ik ontvang onderstaand bericht: Voor het account Versatel kunnen geen berichten verzonden of ontvangen worden. Er is een time-out opgetreden tijdens de communicatie met de server. Server: 'pop3.versatel.nl' Windows Live Mail-fout-id: 0x800CCC19 Protocol: POP3 Poort: 110 Beveiligd(SSL): Nee Ik kan wel mails via webmail ontvangen en via mijn smartphone. Op mijn laptop heb ik geen wijzigingen aangebracht in de instellingen van livemail. Graag uw advies!

  1 jaar geleden
 • My TV is not working by his silent I have more problem please contact me this is my phone number0686166018 we need customer service I'm at Chelsea call me if you see my reports we need answered quickly if you don't answer to me which stop all your contract because I'm long time with Kelly and

  1 jaar geleden
 • My TV is not working by his silent I have more problem please contact me this is my phone number0686166018 we need customer service I'm at Chelsea call me if you see my reports we need answered quickly if you don't answer to me which stop all your contract because I'm long time with Kelly and

  1 jaar geleden
 • Het lukt mij plotseling niet meer om mijn mailte versturen via de tele 2 server. die geeft nu steeds de foutmelding hier onder. Instellingen van in en uitgaande mail zijn ongewijzigd. Verify that you have addressed this message correctly. Check your SMTP server settings in Mail preferences and verify any advanced settings with your system administrator. The server response was: <jeroen-maaike>: SASL login name rejected: Access denied Select a different outgoing mail server from the list below or click Try Later to leave the message in your Outbox until it can be sent.

  1 jaar geleden
 • Ik krijg dit niet opgelost web0094.zxcs.nl heeft uw bericht naar de volgende e-mailadressen geweigerd: anatole.sala@tele.nl (anatole.sala@tele.nl) Het bericht is niet afgeleverd. Toen Office 365 het bericht probeerde te verzenden, heeft de externe e-mailserver onderstaande fout geretourneerd. Waarschijnlijk wordt dit veroorzaakt door een probleem of beleidsinstelling in het e-mailsysteem van de geadresseerde. Ga naar de foutmelding voor informatie over het probleem. Mogelijk kunt u hier lezen wat er is misgegaan en hoe u dit kunt oplossen. Bijvoorbeeld: als er staat dat het bericht is geblokkeerd vanwege een mogelijk virus, kunt u proberen het bericht opnieuw te verzenden zonder bijlagen. Voor e-mailbeheerders Deze fout is gerapporteerd door een e-mailserver buiten Office 365. Als de afzender het probleem niet kan oplossen door het bericht te wijzigen, gaat het waarschijnlijk om een probleem dat alleen kan worden opgelost door de e-mailbeheerder van de geadresseerde. 1. Ga naar de foutmelding voor informatie over het probleem Mogelijk kunt u hier lezen wat er is misgegaan en worden er mogelijke oplossingen geboden. Bijvoorbeeld: als er staat dat het bericht is geweigerd vanwege een SPF-probleem (Sender Policy Framework), dient u samen te werken met uw domeinregistrar om uw SPF-record naar behoren te configureren. 2. Ga naar de foutmelding voor informatie over waar het probleem zich voordoet. Bijvoorbeeld: zoek naar een domeinnaam zoals contoso.com. Dit geeft aan welke organisatie verantwoordelijk is voor de fout. Het probleem kan worden veroorzaakt door de e-mailserver van de geadresseerde of het kan worden veroorzaakt door een service van derden die door uw organisatie of de organisatie van de geadresseerde wordt gebruikt om e-mailberichten te verwerken of te filteren. 3. Neem contact op met de e-mailbeheerder van de verantwoordelijke partij als u het probleem niet kunt oplossen. Dit kan de e-mailbeheerder van de geadresseerde zijn, de servicebeheerder van uw smart host of een vergelijkbare persoon. Geef deze persoon de foutcode en het foutbericht uit dit NDR-bericht (bericht over niet-uitgevoerde bezorging) om de beheerder te helpen bij het oplossen van het probleem. Office 365-ondersteuning kan helaas waarschijnlijk niet helpen bij het oplossen van dit soort extern gerapporteerde fouten. web0094.zxcs.nl gaf deze fout: Remote server returned an error -> 550 No such recipient here

  1 jaar geleden