Ziggo mail instellen iPhone

Stappenplan iPhone Ziggo

Op deze pagina vind je de Ziggo mail instellingen voor iPhone of iPad. Naast een overzicht met de imap en pop3 server mailinstellingen van Ziggo, bieden wij een uitgebreid stappenplan om jouw Ziggo email op een iPhone of iPad in te stellen.

De exacte stappen kunnen per model verschillen, maar alle benodigde instellingen zijn hier terug te vinden. Mocht je er niet uitkomen of denk je dat er iets niet klopt, stel dan gerust je vraag onder aan de pagina!

1 Kies instellingen

2 Scroll naar beneden en kies Mail, Contacten en Agenda's

3 Kies Nieuw account en druk vervolgens op Anders

4 Kies Voeg mail account toe en vul vervolgens de volgende gegevens in:

Naam: uw eigen naam
Email: uw Ziggo email-adres
Wachtwoord: uw Ziggo email-wachtwoord
Beschrijving: voer Ziggo in

5 Kies pop3 en vul onder onder server inkomende post de volgende gegevens in:

Hostname: pop.ziggo.nl
Gebruikersnaam: email
Wachtwoord: uw email-wachtwoord

6 Scroll naar beneden en vul onder Uitgaande post de volgende gegevens in:

Hostname: smtp.ziggo.nl
Gebruikersnaam: email
Wachtwoord: uw email-wachtwoord

7 Kies bewaar en selecteer in het volgende scherm uw zojuist aangemaakte email-adres.

8 Scroll naar beneden en kies onder SERVER UITGAANDE POST voor SMTP

9 Bij HOOFDSERVER selecteer smtp.ziggo.nl en zorg dat de volgende gegevens goed staan:

SSL: none
Serverpoort: 25

10 Kies gereed en ga vervolgens één stap terug. Kies Geavanceerd en zorg dat de volgende gegevens goed staan:

SSL: none
Serverpoort: pop.ziggo.nl

11 Ga één stap terug en kies gereed. Start de iPhone opnieuw op om de instellingen te activeren!

Vraag en antwoord

 • We bezitten 2 iphone’s(7) en 2 ipads. Zodat de een geen mail wist die de ander nog wil lezen wil ik een vd iphone’s niet synchroniseren. Ik las dat bij de inkomende server. Pop3 gekozen moet worden ipv imap. Helaas als ik de mail instel komt steeds imap tevoorschujn en t lukt me niet om dit te veranderen. Tips?

  2 weken geleden
 • Hebt u geprobeerd leningen van banken te verkrijgen zonder succes? Dringend geld nodig om uit de schulden te raken? Geld nodig voor uitbreiding of vestiging van uw eigen bedrijf? Ontvang een lening van een van de toonaangevende leningsbedrijven in het VK. Neem voor meer informatie contact op met WhatsApp: +14092051142 of e-mail: larryfox2017@gmail.com

  1 maand geleden
 • Hoe kom ik axhter mijn e-mail wachtwoord voor mijn,IPhone. Dit is niet hetzelfde als mijn Ziggo wachtwoord?

  5 maanden geleden
 • Ik heb de iPhone van mijn dochter overgenomen (SE) maar krijg de instellingen niet ingevoerd volgens bovenstaand stappenplan om e-mail te ontvangen. Het begint al bij stap 1.. Onder instellingen staat niet Mail contacten en agenda's. Deze worden apart vermeld. Als ik naar mail ga, vind ik niets. Wel als ik naar wachtwoorden en accounts ga, kan ik upcmail aanklikken.. Daar staat Account aan. Naam Marjo van Hoof en e-mail marjovanhoof@upcmail.nl is correct ingevuld. De rest wordt niet gevraagd. Ik kan niet pop3 kiezen Server inkomend Hostnaam imap.ziggo.nl gebruikersnaam mijn e-mail adres en mijn e-mail wachtwoord Server uitgaande post Hostnaam: smtp.ziggo.nl gebuikersnaam: marjovanhoof@upcmail.nl wachtwoord: mijn e-mail wachtwoord. Gereed: Melding: de smtp server smtp.ziggo.nl. controleer of de netwerkverbinding werkt en of je de juiste informative hebt opgegeven in het veld "Server uitgaande post. reageert niet, dus punt 7 Bewaar en e-mailadres selecteren werkt niet. Server uitgaande post: Hostnaam smtp.ziggo.nl Gebruikersnaam marjovanhoof@upcmail.nl wachtwoord: mijn e-mail wachtwoord Gebruik SSL uit Id. controle Wachtwoord staat aangevinkt Serverpoort 25 Gereed Krijg wederom de melding dat de server niet reageert en dat ik verbinding moet checken (die is er) of niet de juiste info heb ingevuld. Wat doe ik fout?????

  1 jaar geleden
 • ondanks meerdere pogingen is het probleem (mail wordt wel ontvangen maar kan niet worden verzinden) nog steeds niet opgelost. Top bovenstaande stap 8 gekomen verder lukt niet (is grijs/niet aan te klikken) de serverpoort is niet 25 en kan ook niet worden gewijzigd

  2 jaar geleden
 • Ik heb mijn mail opnieuw ingesteld maar kan nog steeds geen mail ontvangen of versturen als ik opnieuw probeer zegt hij is al ingesteld en kom ik niet verder wat moet ik doen ???

  2 jaar geleden
 • Ik wil via mijn Iphone 7 e-mails vanaf mijn e-mailadres te versturen. Ik krijg de mededeling dat de server het afzendadres j.w.kastelein@ziggo.nl niet accepteert. Via stappenplan tracht ik instellingen goed te krijgen, maar loop vast bij punt 6. Daar kan ik op mijn iphone sechts de hostnaam invullen, verder niet de gebruikersnaam. Ik loop dus vast. Hoe moet ik dit oplossen?

  2 jaar geleden
 • Op mijn aphone staat33nieuwe email berichten ik zie er geen een hoe kan dat

  2 jaar geleden
 • holllaaa

  2 jaar geleden
 • Op mijn telefoon kan ik geen mail versturen alleen ontvangen. Instellingen zijn exact als bij de iPad en 2e iPhone, daar werkt het wel. Ik heb nog een casema account.

  2 jaar geleden

Post een vraag of geef antwoord!

Mail instellingen Ziggo

POP / IMAP pop3
Inkomende server pop.ziggo.nl
Inkomende poort 110
SSL (beveiliging) inkomend none
Uitgaande server smtp.ziggo.nl
Uitgaande poort 25
Inloggen vereist yes