Hotmail email instellingen voor iPhone

Hotmail
Op deze pagina vind je de Hotmail mail instellingen voor iPhone. Naast een overzicht met de imap en pop3 server mailinstellingen van Hotmail, bieden wij een uitgebreid stappenplan om jouw Hotmail email op een iPhone in te stellen. De exacte stappen kunnen per model verschillen, maar alle benodigde instellingen zijn hier terug te vinden. Mocht je er niet uitkomen of denk je dat er iets niet klopt, stel dan gerust je vraag onder aan de pagina!

Mail instellingen Hotmail

POP / IMAP imap
Inkomende server outlook.office365.com
Inkomende poort 993
SSL (beveiliging) inkomend ssl
Uitgaande server smtp.office365.com
Uitgaande poort 587
Inloggen vereist yes

iPhone stappenplan voor Hotmail mail

1 Open 'Instellingen', klik op 'Wachtwoorden en accounts' en 'Voeg account toe'.

Klik op uw provider naam als deze in het overzicht staat, of klik op 'Anders'

2 Zorg dat 'Email' is aangevinkt en klik op 'bewaar'.

Uw email account is nu opgeslagen. In de volgende stappen checken we of alle instellingen goed staan.

3 Klik op uw zojuist aangemaakte email-adres en kies 'Geavanceerd'. Zorg dat de volgende gegevens goed staan onder 'Inkomende gegevens':

Gebruik SSL: aan
Authenticatie: wachtwoord
Serverpoort: 993

4 Ga terug naar het vorige scherm en klik onder 'Uitgaande gegevens' op smtp.office365.com. Zorg dat de volgende gegevens goed staan:

Gebruik SSL: aan
Authenticatie: wachtwoord
Serverpoort: 587

Vraag en antwoord

Heb je een vraag over het instellen van email op je iPhone of denk je dat je een andere Hotmail kunt helpen? Laat hier onder een bericht achter!

 • Ik kan mijn oude e-mail berichten niet meer opzoeken. Kan ik iets instellen zodat ik al mijn oude e-mails weer heb?

  11 maanden geleden
 • Krijg geen mail meer binnen , imap server reageert niet.

  1 jaar geleden
 • Plotseling geen e-mail meer ontvangen op mijn I phone 5s na melding 2 factor autheticatie e mail verwijderd opnieuw proberen in te voeren. Ik krijg de tekst email ophalen mislukt . de gebruikersnaam of het wachtwoord voor imap-mail.outlook.com is onjuist of "met dit account kan je geen e-mail versturen enz. . Gr. Edo van Oijen tel. +31628285937 2 jaar geleden

  1 jaar geleden
 • Hoe stel ik mijn iphone6 in hotmail stap voor stap

  2 jaar geleden
 • Iphone SE: mail komt binnen op iphone met instellingen hostnaam: imap-mail.outlook.com. Gebruikersnaam: fverhaegh@hotmail.com en mijn wachtwoord, Uitgaan mail lukt niet. Instellingen als volgt: SMTP, Hoofdserver: smtp.mail.outlook.com. Dezelfde gebruikersnaam en wachtwoord. Gebruik SSL staat op AAN, Serverpoort 587. Wat is er niet juist ingesteld? Dank,

  2 jaar geleden
 • Kan niet meer inloggen staat steeds account niet geauthenticeerd al nieuw wachtwoord ingesteld. Lukt niet

  2 jaar geleden
 • Een week geleden kreeg ik de melding: serveridentiteit kan niet worden geverifieerd voor de inkomende en uitgaande mail. Hostnaam aangepast volgens voorbeeld. Na een week krijg ik weer dezelfde melding. Hoe los ik dit op?

  2 jaar geleden
 • Help mijn Hotmail account is geblokkeerd, en hoe vaak ik ook de verificatie mail stuur met alle antwoorden die ik kan herinneren blijven ze maar zeggen dat het niet genoeg is, en alle wachtwoorden die ik ken pakt hij niet ben ik dan gehackt. Er staan echt dierbare dingen in de mais dus moet ze gewoon terug hebben HELP HELP HELP WAT KAN IK DOEN

  2 jaar geleden
 • mijn mailbox is gehackt er ging iedere keer over vakanties,. ik werd er niet goed van, het is net of een andere nooit op vakantie gaat. en dacht waar gaat het over.> en toen viel het kwartje die anderen hadden gelogen. met Jenny de Boer jenny270162@hotmail.com vanaf 1999. t,m 2010 en is in 2012 gehackt/ en ook zie NPBI . enz het ging daar niet eens over.

  2 jaar geleden
 • Bij komt geen email meer binnen omdat ik deze foutmelding krijg De e-mailserver imap-mail.outlook.com reageert niet Wat moet ik aan de instellingen veranderen ?

  3 jaar geleden