Outlook email instellingen voor iPhone

Outlook
Op deze pagina vind je de Outlook mail instellingen voor iPhone. Naast een overzicht met de imap en pop3 server mailinstellingen van Outlook, bieden wij een uitgebreid stappenplan om jouw Outlook email op een iPhone in te stellen. De exacte stappen kunnen per model verschillen, maar alle benodigde instellingen zijn hier terug te vinden. Mocht je er niet uitkomen of denk je dat er iets niet klopt, stel dan gerust je vraag onder aan de pagina!

Mail instellingen Outlook

POP / IMAP imap
Inkomende server outlook.office365.com
Inkomende poort 993
SSL (beveiliging) inkomend ssl
Uitgaande server smtp.office365.com
Uitgaande poort 587
Inloggen vereist yes

iPhone stappenplan voor Outlook mail

1 Open 'Instellingen', klik op 'Wachtwoorden en accounts' en 'Voeg account toe'.

Klik op uw provider naam als deze in het overzicht staat, of klik op 'Anders'

2 Kies 'Voeg mail account toe' en vul de volgende gegevens in:

Naam: uw eigen naam
Email: uw Outlook email-adres
Wachtwoord: uw Outlook email-wachtwoord
Beschrijving: een persoonlijke beschrijving

3 Kies imap en vul onder onder 'Server inkomende post' de volgende gegevens in:

Hostname: outlook.office365.com
Gebruikersnaam: uw Outlook email-adres
Wachtwoord: uw Outlook email-wachtwoord

4 Vul bij 'Server uitgaande post' onderstaande gegevens in en kies voor 'volgende':

Hostname: smtp.office365.com
Gebruikersnaam: uw Outlook email-adres
Wachtwoord: uw Outlook email-wachtwoord

5 Zorg dat 'Email' is aangevinkt en klik op 'bewaar'.

Uw email account is nu opgeslagen. In de volgende stappen checken we of alle instellingen goed staan.

6 Klik op uw zojuist aangemaakte email-adres en kies 'Geavanceerd'. Zorg dat de volgende gegevens goed staan onder 'Inkomende gegevens':

Gebruik SSL: aan
Authenticatie: wachtwoord
Serverpoort: 993

7 Ga terug naar het vorige scherm en klik onder 'Uitgaande gegevens' op smtp.office365.com. Zorg dat de volgende gegevens goed staan:

Gebruik SSL: aan
Authenticatie: wachtwoord
Serverpoort: 587

8 Kies 'Gereed' rechtsbovenin en start de iPhone opnieuw op om de instellingen te activeren.

Gefeliciteerd, uw account is nu ingesteld. Open de mail app om uw account te gebruiken.

Vraag en antwoord

Heb je een vraag over het instellen van email op je iPhone of denk je dat je een andere Outlook kunt helpen? Laat hier onder een bericht achter!

 • Hallo, Ik geloofde niet langer in het lenen van geld omdat alle banken mijn dossier hadden afgewezen; ik stond inderdaad bij mijn bank. Maar op een dag raadde een vriend me aan bij een particuliere geldschieter wiens e-mail ze me gaf. Ik heb het met hem geprobeerd door hem een ​​e-mail te sturen en het werkte. Ik had de juiste persoon een eerlijke particuliere geldschieter waar ik al jaren naar op zoek was. Ik kreeg mijn lening van euro 95.000 tegen een tarief van 3% waardoor ik op dit moment goed kan leven en ik betaal regelmatig mijn maandelijkse betalingen. U kunt bij hem terecht als u om verschillende persoonlijke redenen een lening nodig heeft. hij nam geen dossierkosten of notariskosten ... enz. Twee van mijn collega's ontvingen ook zonder enige moeite leningen. Hier is zijn e-mail: jopie.mandemakers@financier.com Lening getuigenis tussen individu

  4 weken geleden
 • ik weet mijn wachtwoord niet meer, ik heb een nieuwe iPhone gekocht en moet nu opnieuw instellen. op mijn oude iPhone en op mijn pc doet mail het nog maar ik kan nergens het wachtwoord vinden .Kunt U mij helpen

  3 maanden geleden
 • hallo, ik wil de app installeren maar hij geeft steeds aan "ongeldigeIMAP -gebruikersnaam en /of wachtwoord controleer uw imap gebruikersnaam en wachtwoord en probeer opnieuw" kunt u mij vertellen wat hier niet goed gaat, ik wil mijn kpnmail daarop installeren mvg Gert

  10 maanden geleden
 • email ophalen mislukt. De email-server ïmap-server.mail.outlook.com" reageert niet. Hieronder het advies of je de juiste accountinfo hebt ingevoerd in de e-mailinstellingen. Geen idee wat ik moet doen.

  10 maanden geleden
 • Krijg de melding de e-mailservice imap-mail.Outlook.Com reageert niet.controleer of de juiste accountinformatie hebt ingevoerd in de e-mailinslellingen hoe doe ik dat op mijn i phone

  11 maanden geleden
 • L.S. Hoe kan ik een e-mail map beveiligen, zodat anderen de inhoud niet kunnen zien?? Gaarne uw advies.

  1 jaar geleden
 • wachtwoord outlook weet ik niet meer

  1 jaar geleden
 • Goedemorgen, Nieuwe app gedownload van Outlook. Nu staat het kopje mail niet in mijn instellingen. Ik kan dus geen handtekening maken. Heeft u raad? Alvast bedankt!

  1 jaar geleden
 • Wachtwoord Outlook weet ik niet

  1 jaar geleden
 • Krijg opeens een melding imap-mail.outlook.com reageert niet. Moet de juiste accountinfo in email instellingen invoeren. Waar kan ik stap voor stap vinden wat ik moet checken of aanpassen.

  1 jaar geleden