Windows Live Mail email instellingen voor Android

Windows Live Mail
Op deze pagina vind je de Windows Live Mail mail instellingen voor Android. Naast een overzicht met de imap en pop3 server mailinstellingen van Windows Live Mail, bieden wij een uitgebreid stappenplan om jouw Windows Live Mail email op een Android in te stellen. De exacte stappen kunnen per model verschillen, maar alle benodigde instellingen zijn hier terug te vinden. Mocht je er niet uitkomen of denk je dat er iets niet klopt, stel dan gerust je vraag onder aan de pagina!

Mail instellingen Windows Live Mail

POP / IMAP imap
Inkomende server outlook.office365.com
Inkomende poort 993
SSL (beveiliging) inkomend ssl
Uitgaande server smtp.office365.com
Uitgaande poort 587
Inloggen vereist yes

Android stappenplan voor Windows Live Mail mail

1 Open uw Email applicatie vanuit het menu, voeg een nieuw account toe en kies 'Overig'.

Als u nog geen account heeft kunt u gelijk beginnen met instellen. Open anders 'Instellingen' in de email app en kies voor 'Voeg account toe'.

2 Vul in het volgende scherm uw account gegevens in en klik op 'Login':

Email: uw Windows Live Mail email-adres
Wachtwoord: uw Windows Live Mail email-wachtwoord

3 Kies imap en vul onder onder 'Server inkomende post' de volgende gegevens in:

imap server: outlook.office365.com
Beveiligingstype: ssl
Poort: 993

4 Uw account is nu klaar voor gebruik.

Gefeliciteerd, uw account is nu ingesteld. Open de email app op uw smartphone om uw e-mail te gebruiken.

Vraag en antwoord

Heb je een vraag over het instellen van email op je Android of denk je dat je een andere Windows Live Mail kunt helpen? Laat hier onder een bericht achter!

 • Ben de mail kwijt

  8 maanden geleden
 • Email

  8 maanden geleden
 • mijnmail

  1 jaar geleden
 • Hartelijke groet Volken de Boer

  3 jaar geleden
 • Beste help desk ,ik krijg latste weken heel veel spam.Ik heb wat geprobierd om ze aan te melden en ook zich uit te schrijfen maar het helpt nog niks.Met vriendelijke groeten Agnieszka Zalewska

  3 jaar geleden
 • hoe krijg ik windows live mail op mijn android tablt

  5 jaar geleden
 • Ik heb een info@ email adres en het lukt met niet met bovenstaande gegevens om mijn windows live mail op mijn samsung tel. te werkend te krijgen, krijg steeds onderstaande reactie: kan geen verbinding maken met de emailserver om uw accountgegevens te verifieren. geen reactie van server. Enig idee wat in nu moet? Groeten, Tanja

  5 jaar geleden
 • Het lukt me niet mijn emails te zien,dat is al verschillende dagen,er komt altijd in liggen mislukt!ik weet niet wat er mis is?

  7 jaar geleden
 • Heb 1 februari geprobeerd om mijn wachtwoord te wijzigen. Krijg een berichtje terug dat er 30 dagen wachttijd is. Met mijn 06 nummer erbij. Krijg ik een nieuwe inlogcode?? Voor mij is het niet duidelijk hoe ik aan een nieuw wachtwoord kom.

  7 jaar geleden
 • kan niet meer inloggen op mijn mail account. dit komt doordat ik een bericht kreeg inloggen mislukt geef nieuw serverwachtwoord in. dat deed ik maar het werkte niet. toen heb ik geprobeerd in te loggen via mijn laptop kreeg ik het bericht: ziet er naar uit dat iemand anders op uw account zit. vervolgens heb ik alle stappen op de doorlopen die de site aangaf (op outlook.com) lukte wederom niet. heb ik gebeld moest ik een formulier invullen en inzenden. ook gedaan krijg ik bericht terug dat jullie niks kunnen betekenen. wat moet ik nu? er zijn meerdere sites zoals linkdin waar ik niet meer in kan door dit voorval. please help me

  7 jaar geleden